DailyVibes 17.8.16

IMG_7913

 

What can I say? Today seems to have a ballsy magical quality to it!

Tomorrow we have the Aquarius full moon inviting us to see ourselves and the world we tread with new eyes and respect. Some energies suggest that the night before full moon is super potent for of all kinds healing, so if there is some old stagnant energy lying around, as there probably is, tonight would be an amazing time to let that ship sail.

The energies are moving at a super fast pace now, and by now I mean this time we are living, on a grand scale, not just today or tomorrow. If one thing is constant though, it is change. We have free will to choose how we prefer to play along with this fact. We can hide in our own shadows and hope no one catches up, untill something or someone will, and kick out asses out of the corner. Not so nice. Or we can consciously face our dirt and by doing that, ease it´s parting ways. It´s your life, your experience – you choose. And that´s the thing, we have the choice. Even though at times it may feel that we are faced with circumstances which we have absolutely no power over, we do. If for nothing else, we always posses the power of dictating how we perceive the things going on. Do we let ourselves be dragged into the mud of leading through fear, or do we choose to see through the mind games, politics and haze. You choose.

So tonight choose for yourself what, or more so, how you want to be in this existence, what band do you want to swing to. What do you want to put out into the world? Consciously choose to step into your upgraded version, be ballsy and be the best version of yourself! You´re a fricking magical creation with purpose, otherwise you wouldn´t be here in the first place! Use that power, own your awesomeness and let others be inspired by what you have become.

Oh, one more thing. When you sit down tonight, or maybe stand up to dance that energy anew, remember this one. The old that you are clearing, be it whatever it might, don´t get caught up in the psycho analytics game and try to dissect the why´s and how´s. Be grateful if something comes up calling it´s way through, whatever it is, thank it for doing it´s work on you and most of all, bid fare well. Let it go! And voila, you´ve just made more space for the things or qualities you wish to cultivate in your life 🙂

Enjoy today´s vibes, you totally got it Hunz!

Today´s cards: Alchemy and 4 of Disks

 

Kuinkas tämän nyt sanoiksi laittelisi? Tässä päivässä tuntuu olevan röyhkeän maagista energiaa!

Huomenna yötaivaalla loimottaa täysikuu vesimiehen merkissä. Tämä kuu kutsuu meitä katsomaan itseämme ja maapalloamme uusin ja kunnioittavin silmin. Eräätkin energiat ovat sitä mieltä, että ilta ennen täysikuuta on erittäin voimakas hetki kaikenlaiseen parantamiseen ja puhdistautumiseen. Joten jos ympärilläsi, tai ehkä ennemminkin sisälläsi, lilluu tahmeaa vanhaa energiaa, tämä ilta on mitä mainioin hetki sen vapauttamiseen.

Energiat liikkuvat tällä hetkellä hyvin rivakkaan tahtiin. Tällä hetkellä tarkoitan aikaa, jota elämme suuremmassa mittakaavassa, en vain tätä tai huomista päivää. Jos jokin kuitenkin on pysyvää, niin muutos. Meillä on vapaa tahto valita, kuinka tähän energioiden liikkeeseen suhtaudumme. Voimme paeta omiin varjoihimme ja toivoa, ettei kukaan vain huomaisi, kunnes joku vääjäämättä huomaa ja potkii meidät muuttumaan. Voimme myös  tietoisesti kohdata roinamme – tekemällä niin, helpotamme sen taakse jättämistä. Tämä on sinun elämäsi ja kokemuksesi, joten valinta on sinun. Jutun juoni piilee siinä, että meillä on aina valinnan mahdollisuus. Vaikka toisinaan voi tuntua siltä, ettei meillä ole vaikutusvaltaa tai voimaa ohjailla tapahtumien kulkua, meillä on aina mahdollisuus. Jos valmiutemme rajoittuvatkin siihen, kuinka suhtaudumme asioihin, on se silti valinnan vapautta. Annammeko itsemme olla revittävinä pelolla ohjailun mudassa vai valitsemmeko nähdä kaiken politikoinnin, ohjailun ja sumun lävitse? Sinä valitset.

Päätä tänä iltana, miten haluat olla osallisena tähän kokemukseen. Minkä musiikin tahtiin haluat tanssia? Mitä haluat tuoda tähän maailmaan? Valitse astua tietoisesti päivitettyyn versioon itsestäsi! Ihan vain se tosiasia, että ylipäänsä olet täällä, todistaa sinun olevan hiton maaginen olento! Ota se voima käyttöösi, ole oma upea itsesi ja anna muiden inspiroitua siitä, mikä sinusta on tullut.

Ah, yksi pikku juttu vielä! Kun istut tänään alas, tai kenties kirmahdat keskilattialle tanssimaan energiasi tuoreiksi, muista tämä: mitä hyvänsä se vanha onkaan, minkä putsailet pois, anna sen vain mennä. Älä jää kiinni vanhaan psykohinkutus-virteen pohtimaan mitä ja miksi. Ole kiitollinen siitä, että tämäkin energia on hetkessään palvellut tarkoitustaan elämässäsi ja nyt on sen aika mennä. Heitä hyvästit! Ja näin, teit juuri tilaa niille asioille ja arvoille, joita toivot lisää elämääsi 🙂

Nauti tämän päivän energioista, tiedät täsmälleen mitä sinun tulee tehdä!

Päivän kortit: alkemia ja lanttejen nelonen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s