DailyVibes 16.8.16

Catson

 

Hold that thought!

Today´s cards are rooting for big, swift change. If there´s a problem, a question that you´ve been pondering upon, today just might be the day you´ll find your answer. The trick would be to let yourself completely concentrate on one thing. Let your mind kind of single track for a while. Don´t try and solve all the wonders of the Universe at once,  just sit in this moment for a change.

The energy is very centered and so should yours be as well. When you know what you´re looking for, what you truly want, it´s that much easier to find it. But don´t get me wrong, I´m not talking about the obsessive, needy want, the want where the energy gets so desperate that it only resonates negatively. Oh no!  If it don´t feel good, sweet child, don´t go there! What I mean is that sometimes we have these “should have” desires, that for one or the other reason seem like we should want it like nobody´s business, but something deep down keeps on nagging and being like, nah, not really my cup of tea, at least not right now. If you try and force that round peg into the square hole, it ain´t gon fit! The square will find it´s hole, slide right in, but the round, the one you thought you wanted, will be left rolling on.

Today we are looking at more of a heart´s longing, a pure need in your life that´s just been waiting to manifest. And it doesn´ t have to be big on the scale of kilos and yards, it might just be something more internal. Like realising that you are actually very happy with how things are right now and giving yourself the permission to enjoy that vibe fully. Or maybe then again you´re vibing on financial abundance, go play the lottery.

When you find that thought, the desire, wrap it up in love, kiss it wet and set it to wander. Play the music of your heart strings, love it all up and go do your thing! When you set your intention, make it clear to whatever forces you look up to on working weird shit in this existence, and then give it to those forces to concern about. You´re not trying to dictate how, you´re just letting the energies know, right about now would be more than cool! The answer may come in a moment where you least expect it to show up, so keep your eyes, ears and mind open.

Hope you have a beautiful and clear day!

Today´s cards: Music for Manifesting, Ace of Cups and 8 of Wands

 

 

Pysähdyppä tuohon aatteeseen!

Päivän kortit huutelevat suurta, nopsakkaa muutosta. Jos mielessäsi pyörii pulma tai kysymys, jota olet jo tovin miettinyt, tänään saattaa olla juurikin se päivä, kun löydät vastauksesi. Jutun juoni on se, että annat itsesi keskittyä täysin kysymyksesi äärelle. Anna ajatustesi käydä yksisuuntaista tietä hetken. Universumin ihmeiden ratkomiset saavat jäädä toiseen päivään, sen sijaan keskity nyt vain tähän hetkeen.

Tämän hetken energia on hyvin keskittynyttä ja niin tulisi sinunkin olla. On valtavan paljon helpompaa löytää etsimänsä, kuin todella tietää, mitä haluaa. Älä toki ymmärrä tätä väärin, kyse ei ole pakonomaisesta, vaativasta halusta, tai halusta, joka väkinäisyydellään resonoi negatiivisuutta. Voi ei! Jos ei tunnu hyvältä, rakas ystävä, älä mene sinne! Se, mitä tällä ajan takaa on, että meillä on välillä “pitäisi” haluja ja toiveita. Toiveita, jotka syystä tahi toisesta vaikuttavat siltä, että näitä tulisi haluta kuin viimeistä päivää, mutta joku syvällä sisimmässämme huhuilee, että enpä nyt tuosta tiedä, en ainakaan juuri nyt.  Yritys tunkea pyöreä kapula neliön malliseen koloon on tuhoon tuomittu! Neliötikku kyllä löytää kolosensa, soljahtaa vaivattomasti sisään, mutta pyöreä kapula, toive, jonka luulit haluavasi toteuttaa, rullaa riemukkaasti alamäkeen.

Tänään kuulostelemme sydämen kaipuuta, sitä jotakin todellista tarvetta elämässäsi, joka on vain odottanut todentumistaan. Sen ei tarvitse olla kiloissa ja metreissä mitattava suuruus, se voi hyvinkin olla sisäisen maailman sointeja. Havahtumista siihen, että sinulla todella on kaikki mitä juuri nyt tarvitset, että oletkin itseasiassa onnellinen juuri nyt, juuri näin. Tai ehkäpä fiilistelet suuria seteleitä – kipaiseppa kiskalle lottorivin ääreen siitä.

Kun saavutat ajatuksesi, haaveesi, rutista se rakkauteen, suukottele märäksi ja anna sen laukata matkoihinsa. Soita toiveellesi sydämesi laulua ja tanssi sen tahtiin! Kun asetat intentiosi, aikeesi, tee toiveesi selväksi sille voimalle, minkä ikinä uskotkin olevan kaiken selittämättömän takana ja anna asia sen voiman käsittelyyn. Älä pyri diktaattorina määräämään miten asioiden tulisi tapahtua, teet vain hyvin selväksi sen, että aboutsiaralla nyt olisi ihan todella hyvä hetki käsillä! Vastaus saattaa saapua hetkenä, jolloin sitä vähiten odotat, joten pidä silmät, korvat ja mieli avoinna.

Kaunista ja selkeätä päivää!

Päivän kortit: Musiikkia manifestointiin, maljojen ässä ja sauvojen kahdeksan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s