DailyVibes 10.8.16

New beginning

 

See that little baby of a tree in the cross of this giant´s roots? That´s what today´s vibes are all about! The protected new beginning.

Take a look at your life, all the projects you´ve been working on lately. Can you see something that has come to completion?

Todays cards suggest that something you´ve been working on has come to a completion, not to leave you gasping for creative air, but to make space for the next step to be taken or new heights to be leaped upon.

I guess there are a couple of types of people when it comes to starting out new projects. The kind of people who like to build steadily from ground up, take small steps and let them by natural progression grow into leaps. And then the peeps who start out with a bang and from there begin to refine into the details. Weather you recognise yourself in either of these or find yourself somewhere mid ground, it´s your process and you know how you navigate best. Leap or refine, today´s a good day to move forth!

In today´s sense completion does not mean an ending per say, but rather a new beginning or expansion. A thought, or a more concrete process for that matter, has evolved to a state where it can now be taken further, re-defined, elaborated…

Depending on your personal sense of drama it can either be an end of an era or a completion, however you view things though, it´s a doorway to the new.  Today could be a good moment to asses what you need for the journey forth to be as smooth as possible. Do you need extra resources, people to help you out, more time in your schedule? Find those needs and think of how they can be met. Clear out time or space, delegate, co-operate, be selfish with what you truly need and in the end everyone will be more satisfied! Pave out your own way!

Today´s cards: Four of Wands, Ready, Set, Go!

 

Näetkö tuon jättiläisen juurien haarassa kasvavan pienen puunrääpäleen? Juurikin siitä tämän päivän viboissa on kyse! Suojattu uusi alku.

Tarkastele hetken ajan elämääsi ja kaikkia niitä projekteja, joiden kimpussa olet paahtanut viimeaikoina. Näetkö jonkin asian tulleen päätökseensä?

Päivän kortit ehdottelevat yhteistuumin, että jokin asia jonka kanssa olet työskennellyt, on saapunut päätökseensä. Ei jättääkseen sinua haukkomaan henkeäsi luovuuden tyhjiössä, vaan tehdäkseen tilaa seuraavalle askeleelle, tai loikalle uusiin ulottuvuuksiin.

Arvelisin, että mitä tulee uusien projektien alulle panemiseen, meitä on muutamankin sorttista kaveria liikenteessä. Toiset meistä tykkäävät rakentaa hissuksiin ja varmasti  eteenpäin, ottaa pieniä askelia ja antaa niiden kiihtyä loikiksi luonnollisessa rytmissä. Toiset meistä operoivat alkuräjähdysteorialla, jossa matkan varrella huomio siirtyy pikkuhiljaa suuresta kuvasta yksityiskohtiin. Tunnistatpa itsesi kummasta tahansa tyypistä, tai mahdollisesti jostain välimaastosta, tunnet itse oman prosessisi ja tiedät parhaiten kuinka sitä navigoida. Loikka tahi tarkennus, tänään on loistava päivä käydä eteenpäin.

Tämän päivän päätöksen sävy ei ole niinkään lopullinen, vaan ennemminkin uuden alku tai laajentuminen. Jokin ajatus- tai konkreettisempi prosessi on kehittynyt vaiheeseen, jossa sen voi haastaa pidemmälle.

Riippuen henkilökohtaisesta draaman tajustasi, hetki voi tuntua joko aikakauden päättymiseltä, tai asian valmistumiselta. Oli katsontakantasi niin tai näin, on tämä hetki avoin ovi kohti uutta. Tänään on mainio hetki arvioida mitä tarvitset, jotta matkasi eteenpäin sujuisi mahdollisimman jouhevasti. Tarvitsetko uusia resursseja, ihmisiä apusiin tai enemmän tilaa kalenteriisi? Löydä oleellisimmat tarpeesi ja mieti, kuinka ne voitaisiin täyttää. Raivaa fyysistä tai henkistä tilaa itsellesi, delegoi tehtäviä, löydä yhteistyökumppani ja ole itsekäs sen suhteen mitä todella tarvitset – loppupeleissä se johtaa kaikille mieluisampaan tulemaan! Siloittele oma tiesi kulkea mahdollisimman miellyttäväksi!

Päivän kortit: Sauvojen nelonen, N-Y-T, nyt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s