DailyVibes 9.8.16

IMG_4201

 

Can you see the sun shining through the eye of the storm?

Often times when we are amidst great change it is easy to get caught up in the turbulence. To loose sight of what is right in front of you and instead try and see what is ahead. This causes confusion and doubt.

Today I urge you to take a moment to see all the great things in your life right now. Acknowledge the change that has already taken place and find trust in the process, whatever it might be for you.

We have all probably heard the saying, it´s calm before the storm. Indeed, but how about the storm before the clam? The calm before the storm is the waiting out period just before the changes begin to take action. That´s passed. Now the storm is on and it´s testing our vision and faith. It´s blowing our concepts and views wide and far just to see where we truly stand. Weather or not we are able to appreciate the current circumstances as a prelude for what is to come, weather you regard the storm as good or bad is completely up to you.

There is such great potential in the air right now, go ahead and get outside! Stand in the wind, let it air out all of your doubts and fears of what and when and oh my, my, how will this turn out! Let it air out all that is standing in your way. And open your heart to love. After all my friends, that´s what it´s all about. Always. Feel into the love, your love, and let it open you up to whatever is to come. Let yourself receive!

Truly good vibes today, truly amazeballz vibes!

Today´s cards Nine of Disks and Blessed Change

 

Näetkö kuinka aurinko hymyilee myrskyn silmässä?

Suuren muutoksen mylviessä elämässämme, saatamme herkästi jäädä pyörimään ristituleen. Saatamme sokeutua sille joka on suoraan edessämme, yrityksessämme nähdä tulevaan. Tästähän epätietoisuus ja epävarmuus vasta voimaa saavatkin.

Tänään tahtoisin rohkaista sinua ottamaan hetken nähdäksesi kaiken upeuden mitä elämässäsi juuri tällä hetkellä on. Näkemään kaiken sen muutoksen, joka on jo tapahtunut ja löytämään uudelleen uskon prosessiin jota käyt, olis se sitten mikä hyvänsä.

Olemme varmastikin kaikki kuulleet sanonnan “tyyntä myrskyn edellä”. Tokihan näinkin, mutta entäpä myrskyä ennen tyyntä? Tyyni myrskyn edellä on kuin lähtöterminaali, odotuksen hetki ennen kuin muutos käynnistyy. Se hetki meni jo. Myrskytuulet puhaltavat jo ja koettelevat sekä uskoamme että näkemystämme. Ajatusmaailmaamme ja näkökantaamme riepotellaan joka ilmansuuntaan ikäänkuin testinä siitä, missä todella seisomme. Pystytkö arvostamaan tämänhetkistä tilannettasi alkusoittona uuteen? Näetkö myrskyn positiivisena vai negatiivisena on täysin sinusta itsestäsi kiinni.

Ilmassa on juuri nyt aivan valtavan hieno potentiaali, joten kipaiseppa pihamaalle hetkeksi! Seiso naama vastatuuleen ja anna sen tuivertaa pois epäilysi ja pelkosi siitä miten ja milloin ja voi herranen times sentään, kuinka tässä vielä käykään! Anna tuulten puhaltaa kaikki esteet mielesi tieltä. Avaa sydämesi rakkaudelle, sillä loppujen lopuksi ja alkujen aluksi siitä tässä kaikessa on kyse. Aina. Tunne rakkaus sisälläsi ja anna sen avata sinut sille mitä tuleman pitää. Avaa itsesi vastaanottamaan!

Erihyvät ja herkkuisat vibat tänään!

Päivän kortit: Lanttejen yhdeksän ja siunattu muutos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s