DailyVibes 2.8.16

IMG_4221

 

Many times I have wondered if anyone gets to be at the exact line where rain and shine meet, just now I had that pleasure. On the right side the sky was clear and blue, smiling with sunshine and on the left it was pouring rain and thundering. I was looking at this dividing line in awe, two absolutely contrasting elements happily side by side doing their own thing. The sun wasn´t mad at the rain and the thunder was having a blast doing it´s own thing.

This elemental contrast is what we all possess. The optimism, love, childlike happiness and wonder accompanied with the gloomy, pessimistic, fearful and scared little creature. We cannot choose to kill one of these sides off, we would not be true without the whole spectrum. But we do have the choice and responsibility to cultivate what feels right to us.

Today we have the new moon in Leo who is pure heart-power, and new moon is optimal planting time. We have the elemental support for planting seeds of joy today. The seeds that truly bring joy into our lives. This is something no one else can tell you, this is something only you can understand through your heart. What truly makes you tick, what you truly long for, what would make your existence that much better and as by result bring  more happiness to the world? For only when we are outrageously true to ourselves, follow our own path, can we radiate that pure joy around us. This joy will not, and can not come from should´s and maybe´s. It only resonates from our truth.

Even though at times stepping into our authentic selves may feel so completely dreadful that we stall for ages, when we finally muster up the courage, get so completely fed up with living half ass lives, that we are left with no other choice than stepping into our own power, it is so liberating. Like the first breath after a long free dive. And that breath expands our heart center and solar plexus, love and strength. And yes, here comes the ribbon, new moon in Leo!

Go on honey´s and shed the shoulds! Hone your happiness, it will only bring more to all!

 

 

Olen useasti miettinyt, josko kukaan todella osuu siihen kohtaan, missä sateen ja paisteen raja kohtaa. Ilokseni satuin itse juuri siihen hetkeen. Oikealla puolella aurinko hymyili pilvettömällä sinisellä taivaalla ja vasemmalla vettä satoi kaatamalla ukkosen säestämänä. Katselin tätä rajaa ihmetyksen vallassa, kaksi totaalisen erilaista säätilaa iloisesti vierekkäin. Aurinko ei ollut vihainen sateelle ja ukkonen sai riemukkaasti toteuttaa omaa olemustaan.

Tämä samainen äärikontrasti löytyy jokaisesta meistä. Meissä majaa vieri vieressä optimismi, rakkaus, lapsenomainen ilo ja ihmetys sekä ruttuinen, pessimistinen ja pelokas pikku olento. Emme voi päättää tuhota kumpaakaan näistä puolista, sillä emme voisi olla kokonaisia vailla koko skaalaa. Se, mitä voimme tehdä ja se, mikä itseasiassa on vastuumme, on kasvattaa ja huoltaa sitä, mikä meistä tuntuu hyvältä ja oikealta.

Tänä yönä taivaalla tummana hohtaa uusikuu Leijonan merkissä. Leijona on puhdasta rakkausvoimaa ja uusikuu on uuden istuttamisen aikaa. Meillä on elementaalinen tuki ilon siementen istuttamiseen juuri nyt. Niiden siementen, jotka tuovat todellista riemua elämiimme. Tähän ei voi oikeastaan vastausta ulkopuolelta pyydellä, sillä tämän, sinun ilosi, voit vain itse tietää sydämessäsi. Mikä todella saa sinut värisemään? Mitä todella kaipaat elämääsi? Mikä tekisi sinun olemassaolostasi niin paljon parempaa, että siinä sivussa se toisi riemua kauttasi maailmaan?  Vasta silloin, kun uskallamme olla häpeilemattömän totuudellisia itsellemme ja seurata omaa polkuamme, saatamme säteillä sitä samaa puhdasta iloa ympärillemme. Tämä ilo ei kumpua siitä, mitä muka pitäisi tehdä tai siitä, mikä ehkä olisi jees. Tämä ilo säteilee ainoastaan meidän kahlitsemattomasta totuudestamme.

Toisinaan ajatus itsensä todelliseen minuuteen astumisesta saattaa tuntua niin kauhistuttavalta, että välttelemme sitä ikuisuudelta tuntuvan ajan. Se hetki on kuitenkin äärimmäisen vapauttava, kun saamme vihdoin kasattua kaiken rohkeutemme ja kyllästymme niin totaalisesti elämään haaleanlämpöistä eloa, ettei meille kerta kaikkiaan jää enää muuta vaihtoehtoa, kuin astua omaan voimaamme! Se hetki on kuin ensimmäinen henkäys ilmaa pitkän vapaasukelluksen jälkeen. Samainen henkäys täyttää sydänalamme ja sisäisen aurinkokeskuksemme, rakkauden ja sisäisen voiman tilan. Ja tastäpä se aasinsilta uuteenkuuhun Leijonassa sitten löytyikin!

Riennä rakkaani ja heitä omituiset vaateet! Astu onneesi ja anna sen säteillä iloa ympärilleen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s