DailyVibes 18.8.16

Hawaii, my Love

 

Full moon in Aquarius. Shift, shake, shuffle all you will, the only thing that will leave us at ease is the truth. No pre-written, stone carved or formatted truth, but your own innate knowledge of what is true to you.

Every now and then there comes a time when we are in complete favor of moving on. Today is one of those days. If you have been doing some clearing up lately, today is the day to brush off the last bit of debris, and move on with life. There´s a very supportive energy for things falling in place, you just have to take care of your own end.

You know those people who regardless of seeming a bit eccentric or weird, contradicting or shameless, are willing and able to be themselves in any given situation. Don´t you think that´s pretty damn cool? Well here´s the news, you can absolutely choose to be that person. Actually you probably are, always have been. Sometimes we just get kinda scrambled in life, with it´s changes and demands, that we are willing to sacrifice our personal truth. Not any more. There´s no room for that jazz anymore. You have all it takes to so completely and fully love yourself, that it would make absolutely no sense for you not  to be all that you are! And with that kind of self respect, you will draw to you the people and situations which best support your vibe.

I usually draw two cards for the day, one of Mermaids and one of Tarot, today I got two Tarot cards and I totally understand why. Art and Princess of Wands- a tripped up combo making it supremely clear that we have both the ability and energy to embark on the new. These power sisters combined with the Mermaids, Time to Move On card… need I say more 😉

You know what you want, you know what you need, claim it! Don´t settle for some left overs. Right now I feel the energies are very responsive for us demanding our slice, damn, the whole pie for that matter! But do not go confusing all this personal truth and demanding business with arrogance and narcissistic bull crap. No! This all comes from the heart, from a pure knowing of what you deserve, and of the true love and respect for yourself, knowing that you are worth it.

Enjoy your new dawn my friends!

 

 

Täysikuu vesimiehessä. Kiehnää, kiemurtele ja ravistele niin paljon, kuin sielu sietää – ainoa asia joka saa kutinan rauhoittumaan, on totuus. Eikä mikä tahansa valmiiksi pureskeltu, kiveen kirjoitettu, formaattiraamattuun runnottu totuus, vaan oma sisäinen ymmärryksesi siitä, mikä on sinulle totta.

Aina silloin tällöin kohdalle osuu hetki, jolloin meillä on kaikki tarvittava liikahtaaksemme eteenpäin. Tänään on juuri sellainen päivä. Jos olet viimeaikoina putsaillut niin henkisiä kuin fyysisiäkin kaappejasi, tämä hetki on mitä loistavin karistaa viimeisetkin pölyt harteiltasi ja suunnata kohti uutta. Tässä hetkessä on juuri se energia, jossa asiat tuppaavat loksahtamaan paikoilleen, sinun täytyy vain hoitaa oma tonttisi.

Tiedäthän sen ihmistyypin, joka huolimatta siitä, että saattaa vaikuttaa hieman eksentriseltä ja oudolta, ristiriitiaselta ja häpeilettömältä, on valmis olemaan täysin oma itsensä missä hyvänsä tilanteessa? Aika hiton viileetä ryhmää, eikö? Palava liekki keskikämmenellä: voit ehdottomasti valita olevasi se henkilö. Itseasiassa, luultavasti oletkin jo. Toisinaan kietoudumme elon pyörteisiin, sotkeudumme muutoksiin ja niiden vaateisiin niin tiukasti, että olemme valmiit tekemään kompromissin totuutemme kanssa.  Se peli ei vetele enää. Sinussa on kaikki tarvittava itsesi todelliseen rakastamiseen, eihän siinä olisi tolkun hiventä, ettet olisi kokonainen oma itsesi! Kunnioittamalla täysin omaa yksilöllisyyttäsi ja totuuttasi, vedät vääjäämättä puoleesi tapahtumia ja ihmisiä, jotka istuvat sinun svengiisi.

Minulla on tapana nostaa kaksi korttia kullekin päivälle, yksi merenneito ja yksi tarot. Tänään esiin nousi kaksi tarot korttia ja ymmärrän täysin miksi. Taide ja sauvojen prinsessa – super voimakas kombo, jonka viesti on järkähtämätön: olemme täysin valmiita ja kykeneväisiä astumaan uuteen. Nämä supersiskot ja rinnalle merenneitojen “aika liikahtaa eteenpäin”, mitäpä tässä nyt sen enempiä höpisemään 😉

Tiedät mitä haluat, tiedät mitä tarvitset, vaadi se! Älä tyydy rääppiäisiin. Tämän hetken energiat tuntuvat olevan hyvin vastaanotavaiset sille, että vaadimme palamme kakusta, itseasiassa, kun nyt kakulle käytiin, niin ota se kokonaan! Älä missään nimessä sekoita kaikkea tätä totuus- ja vaatimushommaa ylimielisyyteen tai narsistiseen kekkalointiin. Ehei! Tämä tieto nousee sydämestä, puhtaasta omanarvon tunnosta, ymmärryksestä, että olet kaiken sen hyvän arvoinen mitä itsellesi vaadit, sekä rakkaudesta ja kunnioituksesta itseä kohtaan.

Riemukasta uuden alun päivää ystävät!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s