Daily Vibes 22.10.16

img_4549

Good morning people of the interwebs.

As you may have noticed I haven´t been writing the vibes for a month or so. The shift and transformation of energies has been super swift lately, heavy as hell at times, and truth being told I haven´t known how to bring any kind of empowering message out into the world. Actually kinda feels like I´m learning to surf here. There´s a moment of ease, I´m sitting on water waiting for the next set to come, feeling the courage to attempt to take a wave and three times of four it totally wipes me out. I begin to doubt myself, fear sets in, I try to control the situation or resist whatever is happening. The wave slams me head first into the tumble where for a moment I loose all sense of direction, doubt if I ever will breathe again, struggle and fight to get my head above the water and then finally just surrender to the moment. Surrender is the thing that every time brings me back to the surface. Back to love.  And then I sit and wait again and catch a wave. I stand up, my body is exhausted and trembling, but I´m up and it´s totally exhilarating. I ride for however long the wave carries me, and paddle back out to see what I may have learned. Right now I feel like I´m sitting and there´s that little moment of ease, so let me use it while it lasts.

So here we go with the vibes for today, actually let´s extend them to the remainder of the weekend, cuz this set is powerful!

Right now there is a moment for security in your life. Be it emotional or material, for right now you can let yourself feel safe in your life. Give yourself a break of trying to figure everything out, the bills the relationship the job. Whatever has been rubbing on your stress levels lately, let it just be for a while and instead take a look around and inside of you at all that is good.  If you happen to have some big stuff on the roll at the moment, redirect your perspective for a minute. Trust me, I know this is so much easier said than done, but give it a go. For just a while redirect your view point, look at what brings you joy, what brings you a sense of security, what makes you feel that it´s all ok. What feels just fine right now?

When you let yourself feel gratitude for what is, it may just bring a whole surge of energy and determination in it´s wake. If you are able to give something, do it. It doesn´t have to be anything too grandiose, maybe just holding the door open for a mother with shopping bags and a stroller. Maybe you can lend an ear to a friend who needs to vent. Your worries may just solve themselves through being there for somebody else.

On the more action oriented side of today´s cards there is commitment. A suggestion for setting boundaries for yourself, kind of protecting your own sense of security. When you discover what does and what does not work for you, what gives you energy and what deprives you of it, you begin to come into your own power. And that power my friends is strong! The clearer you can be with what you need for your own wellbeing, the better. Oh, one word of advice here. Please do not fall into the happy trap! What I mean is that if you are feeling something less media sexy than “good vibes only” let that be your source of discovery. Through discontentment we can find such valuable lessons. When we are able to look at those negative feelings as a guide, they can bring us to the very question of “what do I need in order to feel better? What do I need to feel safe? ” And so we begin to establish ground rules and boundaries for our own good, and that good will resonate. Through that honesty you will feel more grounded and able to face the situations you may be dealing with. Goes with good vibes too 🙂 When you are grounded in yourself them unicorn vibes won´t sweep you off your center so easily.

One last thing that that I´d like to bring to attention is balance. In both 9 and 4 of disks all the elements are in play. How I see this right now is that we are called to let our whole spectrum come to light. Avoidance and suppressing shit will not bring any of us closer to our own truth and authenticity. When we are able to let all things be seen and heard, the good and the not so, we are so much closer to centering ourselves in love.

Have a great weekend honeys and babes ❤

Today´s cards: Morning Affirmations, 4 & 9 of Disks and The Emperor

Ps. After finishing writing these vibes I headed out to go to the grocery store and a heart shaped balloon flew straight into my face! True story, even I can´t make up this good stuff 😉

 

 

Hyvää huomenta interwebsin ihmelapset.

Olette saattaneet panna merkille, etten ole noin kuukauteen kirjoitellut vibesejä. Energioiden shiftaamiset ja muutokset ovat olleet, ja ovat edelleenkin, hyvin nopeita ja suurieleisiä ja totta puhuakseni, en ole tiennyt kuinka kauttani voisi mitään kovin voimaannuttavaa matskua tulla maailmaan. Itseasiassa tuntuu siltä kuin opettelisin surffaamaan. Istun laudan päällä vedessä, hetken rauhan tunteessa odottaen seuraavaa aaltojen kavalkadia. Tunnen rohkeuden koettaa aallolla ratsastamista, mutta kolme kertaa neljästä paiskaudun nenä edellä aallon pohjaan. Alan epäilemään itseäni, pelko nousee esiin, yritän hallita tilanteiden kulkua tai vastustan sitä mikä on. Aalto paiskaa minut massivisen voimansa pyörteisiin ja hetkeksi kaikki suuntavaistoni katoaa. Kauhuissani räpistelen, peläten josko tulen koskaan enää hengittämään, tappelen ja räpiköin veden voimaa vastaan saadakseni pääni pinnan ylle, kunnes antaudun. Antautuminen on se juttu joka tuo minut takaisin pintaan joka ikisen kerran.  Takaisin rakkauteen. Istun jälleen ja odotan aaltoa. Tällä kertaa hypähdän pystyyn, kehoni värisee jännityksestä ja uupumuksesta, mutta olen pystyssä ja tunne on vavisuttava! Liidän aallolla niin pitkälle kuin se minut sillä kertaa kantaakin ja käännyn takaisin avomerelle katsomaan mitä olen juuri oppinut. Juuri nyt minusta tuntuu siltä, että istun siinä pienessä rauhan hetkessä, joten aion käyttää sen tähän.

No niin, tässäpä tämän päivän, tai itseasiassa, venytetään nämä vibat koko viikonlopulle, koska tämä setti on melko voimakas!

Juuri nyt elämässäsi on hetki turvallisuudelle. Olkoon kyse materiaalisesta tai henkisestä, emotionaalisesta tarpeesta, voit hetken tuntea olosi turvalliseksi. Anna itsellesi hengähdystauko asioiden selvittelyssä, anna laskujen, ihmissuhteiden, duuneien olla juuri niinkuin ovat. Mikä ikinä onkin hiertänyt stressikeskustasi viimeaikoina, anna sen vain olla hetken, ja sen nypläämisen sijaan, katso ympärillesi ja sisimpääsi ja näe kaikki se, mikä tässä hetkessä onkin hyvin.  Jos sinulla on meneillään iso mylläkkä elämässäsi, ohjaa huomiosi toisaalle. Usko pois, tiedän kyllä kuinka paljon yksinkertaisempaa tämän sanominen on kuin sen toteuttaminen, mutta testaa sitä silti. Jos vain hetkeksi, käännä huomiosi johonkin aivan muuhun, kiinnostu siitä mikä tuottaa sinulle iloa, mikä tuottaa turvallisuuden tunteen, mikä saa sinut tuntemaan, että kaikki on aivan oukkisen doukkinen. Mikä tuntuu hyvältä juuri nyt?

Kun annat itsesi tuntea kiitollisuutta siitä mikä on, se voi tuoda vanavedessään aivan uuden sysäyksen energiaa ja päättäväisyyttä. Jos voit antaa jotakin, tee se. Sen ei tarvitse olla mitään kovin suurellista, ehkäpä vain pidät ovea auki äidille joka pyrkii sisään kauppakassien ja lastenrattaiden kanssa. Voit tarjota kuulevan korvan ystävälle, jonka pitää saada purkaa omia tunnelmiaan. Murheesi ja möykkysi saattavat järjestäytyä ihan itsestään, kun annat itsesi antaa.

Korttien toiminnallisempi viesti tänään on sitoutumisessa. Ehdotus rajojen asettamisesta itselleen, oman turvavyöhykkeen rakentamisesta. Kun huomaat mikä sinulle toimii ja mikä taas ei todellakaan, mikä vahvistaa energiaa sinussa ja mikä näännyttää viimeisetkin rippeesi, alat löytää itsesi oman voimasi ääreen. Se voima on, kuulkaa ystävät, suurenmoinen! Mitä selkeämmin tunnistat omat tarpeesi hyvinvointisi kannalta, sen parempi. Ai niin, sananen viisauksien kirjasta tähän väliin. Varo rakas ystävä onniloukkua! Mitä tällä tarkoitan on se, että jos tämänhetkiset tunnelmasi ovat mediaseksikästä “good vibes only” slogania tummemmat, anna juuri niiden tummien tuntojesi olla löytöretkesi johtotähti. Tyytymättömyys voi parhaimmillaan tuoda meille hyvin tärkeitä asioita esiin. Voimme antaa nuhjuisten tunteiden olla oppaitamme, kuljettaa meitä kohti tärkeitä kysymyksiä kuten, mitä tarvitset tunteaksesi olosi paremmaksi? Mitä tarvitset tunteaksesi olosi turvalliseksi? Näiden kysymysten ja niiden kautta löytyvien vastausten myötä, alamme hahmottamaan omia sääntöjämme ja rajojamme, luomme itsellemme hyvää ja turvallista oloa ja se kantaa paljon itsemme ulkopuolelle. Tämän sisältä lähtöisin kumpuavan totuuden kautta, olemme vahvemmin itsessämme ja meidän on helpompi kohdata kaikki nekin asiat elämässämme, jotka eivät ole ruusuilla tanssimista. Toimii täysin myös hyviin viboihin 🙂 Kun olet maadoittunut itseesi kaikki ne hattarasateenkaari ja yksisarvisvibat eivät saa maata katoamaan jalkojesi alta.

Viimeisenä huomiona haluaisin tuoda pöytään tasapainon tarpeen. Sekä lanttien 9 että 4 pitävät sisällään elementtien tasapainon. Miten näen tämän juuri tässä hetkessä, on se että meidän pyydetään antamaan tilaa koko itsemme skaalalle. Välttely ja paskan pohjaan painaminen ei tuo meitä yhtään lähemmäs omaa totuuttamme ja autenttisuuttamme. Kun annamme kaikkien omien puoltemme tulla esiin ja kuulluksi, niin hyvän ja kauniin kuin ruttuisen ja epävarman, olemme aivan valtavan paljon lähempänä löytääksemme itsemme rakkaudesta.

Ihanaa viikonloppu puput ja pantterit ❤

Päivän kortit: aamuaffirmaatiot, lanttien 4&9 ja hallitsija.

Ps. Kirjoitettuani nämä vibat, lähdin käymään kaupassa ja naamaani lensi sydämen muotoinen ilmapallo, hahaaa! Näitä läppiä edes minä en voi keksiä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s