Daily Vibes 9.11.16

img_4451

Ok, so isn´t it somehow apt how the numbers fall on this date… We can dig up so many meanings to this but the one I´m gonna ride with is the sum number nine. The number of karma, the beginning of endings. I´m not going to go into too much commentary about the U.S. election here, but since it´s been on the fore front and just came to a call, I can´t entirely slip aside it. The way I see this election is as a major wake up call to us all. Mr T and all that he represents is so blatantly old and out dated, he seems to be a loud siren calling out the last cries of the ship of lost days blowing at bay. Major change rarely shows up as Jesus riding a Unicorn down a rainbow, courtesy of this image to Andrew Martin!

So to the vibes then 🙂 total perfection from the pack again. In the middle I´ve got the death card. What it´s telling us is to get to the core of things, somethings gotta give. We cannot keep on going as we have without something getting real tangled at out feet, as it well may seem on a day like today. We need to begin to see  what is out dated, what needs to be shifted and cleared out for a brighter and clearer vision to rise. We need to re-evaluate our goals, how we planned to make it there. We need to take a moment to clearly see the bigger picture and understand what is in the way, what needs to be cleared away to let the sun shine on the new seed. We need to face certain, probably undesirable facts and take it from there. It doesn´t work anymore to slap more on top of more, we need a fertile ground to grow new life from. We need to look at reality as is and find the possibility within. Love will not come knocking on our door and just yank us out of bed, we need to consciously invite it in. This day gives us a major shake in perspective, how we see our world, on how we want to take responsibility of the wellbeing of the whole. Not just our personal teeny tiny quarters.

Kinda hopping back to the numbers… isn´t it amazing how we as a whole seem to still need a disaster to bring us together for the better? How long do we want to keep on living in this utterly un-holistic way? What we have right now is an incredible chance to see more clearly than ever, we have a choice for objectivity, balance. A gold platter of choices and values has been handed before us and we have the option of looking at life through compassion. What kind of world do you want to live in? Do you see it as a possibility or an impossible day dream? You need to decide on this and begin to act accordingly. The small minded thought of life happening to us is obviously not working for our benefit, we need to begin to take responsibility, responsibility on a much higher level that we may have grown used to. And believe me honeys, we have all it takes to do so if we just choose to. We need to make a choice and live by it. Come rain or shine!

So to the closing deal of todays spread. If, no hold the phone, WHEN we choose to take responsibility, when we choose to live through and in love we can see all these shifts and changes trough understanding. A cargo ship will not change direction in a blink of an eye and certainly not without creating a couple of ripples in it´s wake. We need to give time for this ship to turn, and we need to give it all our heart to keep on turning to the direction that really is the only way to go any more. Let´s be really precise on our thought process, on where we direct out intention and gaze. In all it´s controversy this is a blessed moment in history. It may take a minute to show it´s true face, but I truly believe we have been given kind of the last call before the night comes to give way to a new dawn.

Namaste babes! Nuthing but love!

Today´s cards: Friendship, 10 of Cups, Death, 6 of Swords

 

Noniin, eikö olekin kohtuullisen osuvaa kuinka numerot asteeuvat tähän päivään… Voisin valita vaikka kuinka monta tapaa katsella näitä numeroita, mutta aion katsoa tätä asiaa summanumeron, yhdeksikön näkökulmasta. Yhdeksän on karman luku, lopun alun numero. En aio lähteä kovin pitkälliseen kommentaatioon Yhdysvaltojen vaalituloksesta, mutta koska se on heilahdellut tuhdin tukevasti tässä etualalla jo tovin ja juuri tullut päätökseensä, en voi täysin sitä sivuuttaakaan. Näen tämän vaalituloksen massiivisena herätyksenä meille kaikille. Herra T ja hänen arvomaailmansa edustaa häkellyttävän räikeästi täysin vanhentunutta maailmankuvaa, hän tuntuu olevan aikamme Titanicin viimeinen hätähuuto matkalla kohti jäävuoren huippua. Suuret muutokset harvoin astuvat esiin Jeesuksena ratsastamassa yksisarvisella pitkin sateenkaarta. Kiitos tästä mielikuvasta Andrew Martinille!

Päivän viboihin siis 🙂 täydellinen jako pakalta jälleen. Keskimmäisenä korttina komeilee viikatemies. Sen viesti on selkeä. Nyt on mentävä asian ytimeen, jostain on luovuttava. Emme voi jatkaa tällä kurssilla ilman, että jotakin takertuu pahasti nilkkojemme ympärille, kuten tänään saattaa monesta tuntua. Meidän on vihdoin nähtävä mikä on vanhentunutta, minkä pitää liikahtaa ja siirtyä syrjään jotta voimme antaa selkeämmän ja kirkkaamman valon loistaa. Meidän on uudelleen arvioitava tavoitteemme ja se, kuinka aiomme päästä niihin käsiksi. Meidän on seisahduttava hetkeksi jotta voimme nähdä metsän puilta, ymmärtää mikä estää valon virtaamisen uuden siemenen sijoille.  Meidän on kohdattava tiettyjä, hyvin mahdollisesti epämiellyttäviä tosiasioita ja edettävä siitä. Ruusunlehtiä pökäleen päälle tyyppinen kaatopaikka mentaliteetti ei toimi enää, tarvitsemme ravinteikasta maastoa josta uusi alku voi kasvaa.  Meidän on rohjettava katsoa todellisuutta juuri sellaisenaan ja nähdä siinä kaikessa mahdottomuudessa mahdollisuus. Rakkaus tuskin saapuu ovellesi repimään sinua sängystä ylös, sinun on tietoisesti toivotettava se tervetulleeksi. Tämä päivä tarjoaa meille valtavan perspektiivin ravistelun. Kuinka näemme maailmamme, kuinka haluamme ottaa vastuun yhteisestä hyvinvoinnista? Omat pikku neliöt eivät enää riitä.

Hypähdän taas hetkeksi numeroiden kimppuun.. eikö ole hurjistuttavaa huomata kuinka ihmiskuntana tarvitsemme edelleen katastrofin tuomaan meidät yhteen hyvän äärelle?  Kuinka kauan aiomme jatkaa elämistä tällä oireenhoito tavalla? Meillä on juuri nyt mahdollisuus nähdä selkeämmin kuin koskaan, mahdollisuus objektiivisuuteen ja balanssiin. Eteemme on tuotu lajitelma arvoja ja valintoja kultaisella tarjottimella, meillä on mahdollisuus katsoa elämää myötätunnon kautta. Millaisessa maailmassa sinä haluat elää? Näetkö sen mahdollisuutena vai utopistisena päiväunelmana? Sinun on tehtävä päätöksesi ja alettava elämään sen mukaisesti. Selkeästikin raasumainen ajatus siitä, että elämä tapahtuu meille ei tunnu toimivan eduksemme, meidän on alettava ottaa vastuu elämästä paljon suuremmassa mittakaavassa, kuin mihin olemme kenties tottuneet.  Ja usko pois, meillä on kaikki rahkeet siihen jos vain päätämme sen tehdä. Meidän on tehtävä valinta jonka mukaan pystymme elämään, satoi tai paistoi!

Päivän pläjäyksen loppuunvetoon. Jos, odotas hetki, KUN valitsemme elää vastuullisesti, kun valitsemme elää rakkaudessa ja sen kautta, voimme nähdä kaikki nämä muutokset ja heilahtelut myötätunnon ja ymmärryksen siivittämänä. Rahtilaiva ei muuta kurssiaan silmänräpäyksessä, eikä tyrskäyttämättä muutamaa ristiaaltoa vanavedessään. Meidän on annettava aikaa tälle suunnan muutokselle ja oltava muutoksessa mukana täysin sydämin, jotta saamme kurssin käännettyä siihen suuntaan, joka todella on ainoa eteenpäin vievä reitti.  Meidän tulee olla erittäin jyvällä ajatusmalleistamme, siitä mihin huomiomme ja kiinnostuksemme suuntaamme. Kaikessa kiistanalaisuudessaan tämä on siunattu hetki historiassamme. Voi olla, että tämän hetken todellisen merkityksen avautumiseen menee hieman aikaa, mutta uskon vakaasti, että olemme saaneet viimeisen valomerkin ennen yön saapumista ja uuden aamun nousua.

Namaste pupuset! Rakkautta, rakkautta vaan!

Päivän kortit: Ystävyys, maljojen 10, viikatemies, miekkojen 6

1 Comment

  1. Berliinin muuri murrettiin 9.11.. Ja nyt sama päivämäärä ja uusi muurinrakentaja aloittaa työnsä.
    Haluan myös uskoa että tällä on merkitys joka selviää vähän myöhemmin, toivottavasti ei liian myöhään.
    Pienillä asioilla on suuri merkitys, siksi jokainen voi vaikuttaa. Vaikkapa katse joka kosketti syvältä, ei unohdu koskaan. ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s