DailyVibes 21.9.16

pretty-in-pink

Ladies and gentlemen, pardon me for keeping quiet for a while. That said, back with quite a spread.

Had to take a lil head stand to clear my thoughts on this one. First of all I´m getting a feeling that today´s dealings have a lot to do with authority figures and how we swing with them in our lives. How much power we give to the demands of others in our lives. I´m looking at three cards of distinct transformation, two full of action and one of surrender. Herein lies the choreography.

Look at your yard, be it your mental landscape or your physical environment. What needs to be cut away for you to feel free? Swing out that scythe and start swinging. You know, sometimes cutting to the chase is the only way to get things done. Surely there are tasks and thoughts that form over periods of time, but when the contemplation is done, we need to take decisive action. Waiting for someone else to do our job… well, who´s gonna be happy with that?

When giving up a carefully learned pattern in our lives we can fall into the “losing” game, feel like we are going to be lacking of something, even though that something is not appealing to us any more. When you notice this contradictory thought, flip it to the direction that supports your endeavours. Think of all the good and fresh that will come from you making up your mind. All new beginnings tend to be a bit hard, but when you are absolutely clear on why you are doing what you are about to, it becomes that much easier. Feel completely, crystal clear of what you need. If it´s peace of mind, figure out what will help you in gaining it. There are millions of fans of meditation, but for you it might be boxing. It ain´t no coincidence that some of the most chill dudes treading this earth are martial arts masters. Dig up your niche and don´t compromise. At the end of the day, you are the one who knows you best, so act like you know it!

When you have reached clear vision of what´s up and where you´re headed, throw your hands up and surrender yourself to the transition. Be keen to read the signs. The Universe is sending us messages all the time, it´s just up to us to see and receive them. When you are at a state of surrender, all resistance is gone, you are much more susceptible to see possibilities and ways that you hadn´t previously even considered. Surrender isn´t a passive state of being, no, it´s a calm existence where you are no longer forcefully shoving and pushing, powered by rage. You have enough confidence in your moves that you can peacefully go with the flow.

There´s a pressing need to get to the core of who we truly are, and I hope you find the path of least resistance for yourself!

Enjoy your day where ever you are.

Today´s cards: Father Healing, The Hang Man, Death and 2 of Wands

 

Immeiset ihanaiset, pahoitteluni hetken hiljaiselosta vibojen kanssa. Nyt taas niiden äärellä ja herranen times sentään minkä viuhkan nostinkaan.

Piti hetkeksi heittää päälleen seisomaan, jotta sain ajatukset selviteltyä. Ensinnäkin mieleeni nousee ajatus siitä, että tämän päivän kortit liittyvät tavalla toisella auktoriteetteihin ja siihen miten ne elämääsi vaikuttavat. Kuinka paljon valtaa annamme muiden vaateille elämässämme? Katson kolmea selkeää muutoksen korttia, kaksi niistä hyvin dynaamisia ja yksi täynnä antaumusta. Vuorossa päivän koreografiaehdotelma.

Tarkastele hetki lääniäsi, oli se sitten henkistä maastoa tai fyysistä ympäristöä. Mitä on raivattava pois tieltä, jotta voit tuntea itsesi vapaaksi? Raapaise viikate esiin ja käy huiskimaan. Toisinaan suoraan asian ytimeen meneminen on ainoa vaihtoehto saada aikaiseksi yhtikäs mitään. Toki on tehtäviä ja ajatuksia jotka vaativat aikaa kypsyäkseen, mutta kun ajatustyö on saatettu loppuunsa, on tartuttava toimeen. Jos odotamme jonkun muun tekevän työmme, tulemme takuuvarmasti pettymään lopputulokseen.

Luopuessamme tarkoin opituista kaavoistamme saatamme tipahtaa “menetyksen” kuoppaan, ikään kuin meiltä tulis puuttumaan jotain, vaikka se jokin ei meitä enää miellytäkään.  Kun huomaat vellovasi tässä ristiriitaisessa ajatuskuviossa, kippaa koko kela nurin ja käännä huomiosi sinulle edulliseen suuntaan. Ajattele kaikkea sitä hyvää ja raikasta joka päätöksestäsi seuraa. Uudet alut ovat tunnetusti hankalia, mutta kun olet ehdottoman varma siitä, miksi teet sen mitä teet, alkamisesta tulee ihan karvan verran helpompaa.  Tunne koko olemuksessasi kristallin kirkkaasti se mitä tarvitset. Jos mielenrauha on se mitä tavoittelet, löydä tiesi sen lähteille. Miljoonat ihmiset ovat ihastuneet meditaatioon, mutta sinun rauhasi saattaa löytyä nyrkkeilysäkin ääreltä. Ei ole sattumaa, että muutamakin maailman chilleimmistä jäbistä on kamppailulajien mestareita. Kaiva esiin se kohta jossa sinun on hyvä, tekemättä kompromissia. Loppupeleissä sinä olet se, joka tarpeesi parhaiten tuntee, joten käyttäydy sen mukaan!

Kun olet saapunut kirkkaan ymmärryksen äärelle siitä, että mikä meno ja minne se sinua vie, heitä hanskat ilmaan ja antaudu muutoksen pyörteisiin. Universumi lähettää meille jatkuvasti viestejä, on meidän herkkyydestä kiinni saapuvatko ne perille. Ollessasi antautumisen tilassa, vastustus on tiessään ja olet hyvin paljon avoimempi näkemään uusia ratkaisuja ja toimintamalleja tilanteeseesi, jotka kenties aiemmin olisit ohittanut. Antautuminen ei ole passiivinen tila, päinvastoin, se on rauhallinen tila jossa et enää voiman tunnossa huhki asioita raivolla ruotuun.  Sinussa on tarvittava määrä itsetuntoa ja luottamusta omiin päämääriisi, jotta voit rauhallisesti soljahdella muutoksen virran mukana.

Tässä ajassa on valtava tarve löytää itsemme oman totuutemme keskiöön, toivon että saat kulkea matkaasi vähimmän vastuksen kautta.

Nauti päivästäsi, missä ikinä oletkin.

Päivän kortit: maskuliini, hirtetty mies, viikatemies ja sauvojen 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s