DailyVibes 19.7.16

The Path

 

There´s a sure shot way to abundance and it is through feeling. Sounds a bit hippy, idealistic and law of attractiony? Sure it does, and it is. But hear me out.

We have feelings, desires which for some of us more than for others lead our way. They shape our values, affect the decisions we make and lead us along the paths we are treading. We have dreams of our ideal lives, the perfect careers, wonderful relationships. When we dream of these things, vision the scenarios, we are creating a guiding line. But sometimes those dreams are heavily affected by should haves and appropriateness.

We live in a society that feeds us with imagery of what is desirable, what should make us happy. And on the other side, in a society that feeds us fear, sometimes making us cling to a sense of security, which may or may not be truthful. Everything around us, our experiences and our surroundings have a strong grip on us, on how we see the world and it´s opportunities.

Finding your personal path to abundance takes a lot of truth telling. Quite a bit of swinging the magnifying glass over your desires. When you do this, look for the urge, the feeling which for no calculable reason keeps on whispering to you, this is it! Try me! When you find your true desire, it´s not so much a want to follow as it is a sense of obligation that you feel to follow the calling. When you find your lead, there is no way it could not not lead you to the exact right place. Because those leads come from the heart´s desire, not from the mind´s wanting. And when there´s a heart´s desire it extends far and wide of yourself. It includes the happiness of people around you, and that´s where magic happens.

Today´s cards: Treasure Chest and The King of Cups

 

 

Tie yltäkylläisyyteen on vakaa ja johtaa läpi tunteen. Kuulostaako karvan verran hippiseltä, idealistiselta ja vetovoiman lain luotsaamalta? Toki, koska juuri sitä se onkin, mutta maltappa hetki pysytellä kuulolla.

Meillä kaikilla on tunteita ja haluja, jotka ohjailevat meitä – toisia enemmän, toisia vähemmän. Ne muovaavat arvojamme, vaikuttavat päätöksiin, joita teemme ja kuljettelevat meitä eteenpäin valitsemallamme tiellä. Unelmoimme ideaalista elämästä, täydellisestä urasta ja mahtavista ihmissuhteista. Unelmoidessamme ja visioidessamme näitä maisemia, punomme samalla omaa punaista lankaamme.  Toisinaan lankamme tosin punoutuu tiukasti sen ympärille, mitä kuvittelemme tarvitsevamme ja mikä tuntuu olevan sovinnaista.

Elämme yhteiskunnassa, joka syöttää meille kiihtyvällä tahdilla kuvaa siitä, mikä on ihanteellista ja siitä, minkä tulisi tehdä meidät onnelliseksi. Kolikon kääntöpuolella on räikeä pelolla ohjailu, joka voi ajaa meidät takertumaan välillä hyvinkin valheellisen turvallisuuden tavoitteluun. Kaikki ympärillämme ja kokemuksemme ympäristöstämme, hallitsee vahvalla otteella sitä, miten näemme mahdollisuutemme tässä maailmassa.

Oman tien löytäminen yltäkylläisyyden lähteille kysyy reipasta rehellisyyttä ja melkolailla suurennuslasin kanssa unelmiensa tarkastelua. Kun teet tämän, kuulostele eritoten halua, tunnetta, joka kumpuaa tarpeesta toteuttaa jotain, vaikkei se Excelissä kaavioksi aukeaisikaan. Tunnetta, joka itsepintaisesti kuiskii korvaasi, tule, tule! Seuraa minua! Kun tavoitat todellisen unelmasi, ei kyse olekaan niin kovin halusta, kuin välttämättömästä tarpeesta seurata sen kutsua. Kun löydät johtolankasi, ei ole mitään mahtia maailmassa, joka voisi estää sinua päätymästä juuri sinne, minne sinun kuuluukin.  Näiden lankojen päät on sidottu sydämemme kutsuun, ei niinkään mielemme haluun. Tila, joka avautuu seuratessamme sydämemme halua, ulottuu laajalle itsemme ulkopuolelle. Tämä tila pitää sisällään kanssaihmisten onnen ja tämä on se tila, josta käsin ihmeitä tapahtuu.

Päivän kortit: Aarrearkku ja maljojen kuningas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s