DailyVibes 21.7.16

IMG_7896

 

Today´s vibes are short and sweet.

Stay on your own journey, truthfully, without comparison. By accepting where you are on your personal path right now is the only way to grow. You are perfect just as you are.  No matter how much you grow, there will be weakness, it´s the yin to our yang, we need it to balance us, to save us from cocky. So let your weakness be, don´t try and push it away, don´t go playing surgery on it. By comparing yourself to others, their knowledge, their strengths, is an endless road to worry. We all have our stongs and weaks, your weaks are no bigger than the next man´s, and the next man´s stongs are no more forcefull than yours.

Today´s cards: Protection and 5 of Pentacles

 

Tämän päivän vibat ovat lyhyet ja kauniit.

Pysy omalla tielläsi, omassa totuudessassi vailla veratilua muihin. Hyväksymällä oman tiesi jota kuljet juuri nyt on ainoa tie kohti kasvua. Olet täydellinen juuri tälläisenä. Vaikka kuinka kasvamme, meillä on aina heikkoutemme, se on yin meidän yangille. Tarvitsemme heikkouksiamme tasapainottaaksemme itseämme, välttääksemme ylimielisyyden. Joten anna heikkouksiesi olla, älä yritä sulloa niitä maton alle tai leikkiä aivokirurgia niiden kanssa. Vertaamalla itseäsi muihin, heidän tietoon tai voimaan, on loputon tie huoleen. Jokaisella meistä on sekä voimamme että heikkoutemme, sinun heikkoutesi eivät ole suurempia, eivätkä voimasi ole sen kummempia kuin muidenkaan.

Päivän kortit: Suoja ja lanttejen viitonen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s