DailyVibes 22.7.16

Childs play

 

Try something new! Remember that enthusiasm that you felt as a child, when discovering something  new, when learning. Let yourself follow that child like enthusiasm that may arise during your day, and lead you where ever it wants to.

Often times we are so eager to dictate our experiences, our growth, that we actually end up missing up on a lot of beautiful things on our way. We are too concerned on how we would like for things to be, that when a certain situation does not immediately seem to sit with our plan we disregard it as something irrelevant to us.

We are impatient, we are goal oriented, we want to know! We want to make sure our efforts are worth while. And it´s all for good, the pursuit for happiness, but if your plan is air-tight, it´s a vacuum, and as we know, nothing grows in a vacuum. Absolutely nothing. So give your options and visions some air, let your curiosity lead you to something that you  maybe didn´t even know is important to your path. It might just be that something, that will take you leaps closer to where you are going.

When we proceed without judgement and let ourselves be in the moment, we possess an immense open space where truly beautiful things have the freedom to happen.

Let yourself be in awe of how an absolutely amazing life you are living and let your experience grow!

Today´s cards: You´re Being Helped and Princess of Wands

 

Kokeile jotakin uutta! Muistatko sen innon, jota koit lapsena, kun löysit jotain tai opit jotain uutta? Anna itsesi seurata lapsen intoa, joka saattaa nousta esiin päiväsi aikana ja anna sille mahdollisuus johtaa tiesi aivan minne se haluaakaan.

Olemme usein valtavan innokkaita johtamaan, leikkimään kapellimestaria kokemustemme ja kasvumme edessä niinkin reippaasti, että ohitsemme saattaa lipua liuta upeita kokemuksia. Olemme aivan liian keskittyneitä siihen, miten me haluamme asioiden menevän. Kun joku tilanne, asia tai tapahtuma ei tunnu välittömästi istahtavan suunnitelmaamme, ohitamme sen turhana tai epäolennaisena.

Olemme kärsimättömiä ja tavoitehakuisia, tahdomme tietää! Haluamme olla varmoja siitä, että yrityksemme ovat vaivan arvoisia. Ja mikäpä siinä, onneahan me tavoittelemme, mutta jos suunnitelmamme on ilmatiivis, niinkuin tiedämme, ei siinä tilassa mikään pääse kasvamaan. Ei kertakaikkiaan mikään! Anna siis visioillesi ja vaihtoehdoillesi hieman tilaa, anna uteliaisuutesi johtaa sinut jonnekin, mistä et edes osaisi kuvitella johtolangan löytyvän. Se saattaa olla juuri se jokin, joka vie sinut lähemmäs sitä minne olet matkalla.

Kun etenemme tuomitsematta ja annamme itsemme olla hetkessä, avautuu eteemme valtava avoin tila, jossa upeilla asioilla on tilaa tapahtua.

Anna itsesi hämmästellä sitä järisyttävää kauneutta, jota elämässäsi on ja anna kokemustesi kasvaa!

Päivän kortit: Avunanto ja Sauvojen prinsessa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s