DailyVibes 23.7.16

IMG_7855

Step away from the magnifying glass!

There are times when it´s truly needed to look at the details, dissect and separate. To refine the small print and understand the tone and nuance of all the pieces. If we constantly concentrate on the details we may loose perspective, it might be hard to understand how this and the other have anything to do with each other. We all have various talents and preferences and sometimes it´s difficult to see how these seemingly different things may have any connecting line.

But right now it´s time to step back and look at the bigger picture. Find the connecting lines in your life to understand what all these details are all about. It´s a perfect moment to figure out how your fingers interlace, so to say, to see how all your efforts have been walking side by side all along. Let your potential open up to new vistas.

See how the moments of both failure and success have been drawing a line for you. Especially the things that seem totally random, let those moments be woven in and begin to understand their meaning in regards of the bigger picture.

Do take a moment today to sit back and let your mind relax. This task cannot be forced.

When we dream at our eye level, we will probably land somewhere near shoulder height at tops, and from there it´s easy to brush off our success with a “meh”. The picture is narrow. But when we dream with the sky as a limit we have the chance to land somewhere that just a while ago seemed out of our reach. I´ve always been a big believer of aiming way higher that you think you can actually reach, it leaves so much space open for extraordinary things to happen.

If you´d like a very concrete aid to ease seeing the whole, clear up the physical clutter in your house, your work place. When you have less objects of attention around you it is so much easier to see what lies in between. Seriously, I got just two words for you today- open space!

Today´s cards: Positive Energy and The Wheel of Fortune

 

Astu pois suurennuslasin ääreltä!

On aikoja, jolloin on erityisen tärkeää keskittyä yksityiskohtiin, pilkkoa asiat paloiksi ja eristää ne toisistaan. Aikoja, jolloin pienen präntin lukeminen ja sävyerojen määrittely on oleellista. Jos jatkuvasti keskitymme yksityiskohtiin, perspektiivimme saattaa sumentua ja voi tuntua lähes mahdottomalta ymmärtää miten asiat liittyvät toisiinsa. Meillä kaikilla on useita lahjoja ja mieltymyksiä, ja ajoittain voi olla hämmentävää ymmärtää, miten ihmeessä yksi osa-alue liittyy millään tavalla toiseen.

Juuri nyt on mitä mainioin hetki ottaa muutama askel taaksepäin ja tarkastella kokonaisuutta. Löytää punainen lanka ja nähdä miten yksityiskohdat muodostavat kokonaisuuden ja miten jokainen sormi löytää vaivatta oman lovensa ristiessä kätemme. Tämä hetki on mitä herkullisin huomata, kuinka kaikki tekemisesi ovat koko ajan kulkeneet kivasti vierekkäin ja antaa potentiaalisi avautua uudelle tasolle.

Huomaa, kuinka sekä onnistumisen että epäonnen hetket ovat piirtäneet suoraa viivaa eteesi. Huomaa erityisesti, kuinka sattumanvaraiselta tuntuvat asiat ovatkin selkeitä suuntaviittoja isossa kuvassa.

Ota tänään hetki itsellesi ja anna mielesi rentoutua, tätä tehtävää ei voi pakottaa.

Kun unelmamme ovat noin silmän korkeudella, yllämme parhaimmillaankin vain hartian korkeudelle. Siitähän onkin helppo pyyhkäistä saavutukset pois puolityytyvaisellä hymähdyksellä. Kuva on liian kapea. Kun sitävastoin unelmoimme taivas rajana, saatamme hyvinkin päätyä tilanteeseen, jota emme edes hetki sitten voineet edes kuvitella hanskaavamme. Olen aina uskonut vakaasti supersuureen unelmointiin: unelmiin, jotka tuntuvat siltä ettei oikein itsekään malta uskoa niiden toteutumiseen. Tälläisen tilan avoimena pitäminen luo mahdollisuuden uskomattomien asioiden tapahtumiselle.

Jos haluat hyvinkin konkreettisen avun kokonaisuuden näkemiseen, siivoa fyysinen tilasi turhasta roinasta, oli se sitten kotona tai työpaikalla. Kun näkökentässäsi on vähemmän ärsykettä, on paljon helpompi nähdä kaikki se oleellinen, joka muuten saattaa hautautua sälän alle. Oikeastaan tälle päivälle on vain kaksi sanaa, joilla on todella merkitystä: avoin tila!

Päivän kortit: Positiivinen energia ja Onnenepyörä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s